Landsmøtet 2023

home   –   Arkiv   –   Kunnskapsbank   –  Arrangementer

Landsmøte i Preventio er satt

Landsmøtet i Preventio avholdes hvert år innen utgangen av mai måned. For 2023 er landsmøtet satt Kjære medlemmer,

Vi vil med dette informere om at landsmøtet i Preventio avholdes hvert år innen utgangen av mai måned. For 2023 er landsmøtet satt til lørdag 13.5, og planlegges å avholdes fysisk i Oslo.

Landsmøtet er organisasjonens høyeste og viktigste besluttende organ, og vi oppfordrer derfor alle våre medlemsorganisasjoner til å delta med to delegater hver. Administrasjonen jobber for tiden med å ferdigstille programmet, som vil bli sendt sammen med sakspapirer når innkalling sendes senest 2 uker før møtet.

Vi vil i april sende påmeldingsskjema til landsmøtet, og medlemmene oppfordres allerede nå til å planlegge å delta fysisk på landsmøtet. Dersom organisasjonene har vanskelig for å delta på landsmøtet eller for å kunne sende delegater til Oslo, ønsker administrasjonen en rask tilbakemelding for å kunne finne en best mulig løsning.

Vi ser frem til å møte våre medlemmer i mai, og vi gleder oss til behandlingen av faste punkter men også andre aktiviteter som vil foreslås til landsmøtet. Landsmøtet er en unik mulighet til å påvirke Preventios strategiske retning, og det er viktig at alle medlemsorganisasjoner deltar og bidrar til diskusjonen.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Farid Shariati, generalsekretær